Udvikle du hjemmesider til dine kunder?

Alle kan bruge vores hjemmeside builder. Systemet er åbent, og det eneste du (eller din klient) betaler for, er webstedslicensen.


Multi-site licens

En Webtero-licens beregnes som køb af 1 site for et givet beløb. Hvis du har brug for at oprette mere end 50 hjemmesider, så skriv til os på help@bidmio.com Vi aftaler de individuelle betingelser for køb af en licens til brug for, hvor mange hjemmesider du har brug for.

Køb af separate licenser fungerer som følger: Du køber “Webtero Licens”-produktet i det beløb, du har brug for. Du modtager en købsbekræftelse på e-mail.

Køb en licens


1 licens

4.900,- DKK / web
du ejer hjemmeside

2 – 9 licenser 

4.100,- DKK / web
du ejer hjemmesider

10 – 49 licenser

3.500,- DKK / web
du ejer hjemmeside

50+ licenser

Skriv til os


1 licens = ubegrænsede rettigheder til 1 købt hjemmeside

1 licens er gyldig til 1 produktionssted. Når du opretter i et lokalt miljø, kan du have så mange hjemmesider, som du vil. Du skal dog have købt en licens, når du konverterer siden til produktion.


Vi glemmer ikke udviklere.

Vi skaber med WordPress-standarder. En ny blok er ikke et problem, bare opret en fil og tilføj brugerdefinerede indstillinger til de forberedte avancerede brugerdefinerede felter. Vil du oprette forbindelse til GIT? Både skabeloner og plugins indeholder .gitignore filer i basen.

Vi bruger Gulp. Du åbner editoren, kører kommandoen npm install og du kan starte med udvikling.

Kopieret

<?php
	/**
	 * @package webtero.da
	 */

	defined( 'ABSPATH' ) || exit;

	$block = $data['block'];
?>

<?php do_action( 'section_start', $block ); ?>

	<?php /* Din kode */ ?>

<?php do_action( 'section_end', $block ); ?>

Vores skabelonerne 

Sikmo skabelon

Vores egen inkluderer den væsentlige funktionsbase. Vi bruger det på tværs af alle WordPress-websteder og uden for webtero. Det er ikke en god idé at ændre kernen på nogen måde. Skabelonen indeholder opdateringsmuligheder fra vores private server.

Vi holder øje med nye PHP-versioner, biblioteksændringer og andre funktioner. Kontrol af nye opdateringer kører 1x i timen.

Sites

Sites er et neutralt afledt skabelonnavn til webtero-projektet. Ud over kernen har vi linket opdateringer fra en privat server. Skabelonen indeholder mange kroge og filtre, der kan tilsluttes. Vores plugins fungerer også med det.


Vores plugins

Sites udvidet

Plugin til hver ekstra hjemmeside. Brugerdefinerede ændringer
foretages i dette plugin, og det kan forstyrres efter behag.

Al dokumentationen opfordrer dig direkte til at ændre dette plugin. Det inkluderer også Gulp-indstillinger og generering af statiske CSS- og JS-filer.

Sites Extended WooCommerce

Ikke alle websteder har brug for WooCommerce. Vi har derfor adskilt næsten alle e-shop funktioner i et separat plugin, der tager sig af WooCommerce plugin specifikt.

Vi anbefaler ikke at ændre plugin’et, da dets opdateringer også downloades fra vores server.

WPCF7 Builder

Kontaktformular 7 er et af de mest brugte formular-plugins på WordPress. Så vi skrev og vedligeholder vores egen udvidelse for at gøre formbygningsoplevelsen nemmere.

Vi anbefaler ikke at ændre plugin’et, da dets opdateringer også downloades fra vores server.

Favicor

Generering af hjemmesidefavicons. Vores eget plugin, der vil gøre et 512×512 pixel PNG-billede alt hvad du behøver.

Vi anbefaler ikke at ændre plugin’et, da dets opdateringer også downloades fra vores server.

WP Rocket

For bedre optimering og indlæsning af hjemmesider på webtero tilføjer vi automatisk premium plugin WP Rocket til hver hjemmeside.

Opdateringer fungerer baseret på forfatteren af ​​plugin’et.